Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

fiú ruhák

Már gyermekkorban érdemes elegáns, ugyanakkor kényelmes, könnyen viselhető ruhadarabokat választani. Fiú ruháink között egyedi zakók, öltönyök, mellények, ingek, nadrágok, rövid- és hosszú ujjú pólók, dzsekik és kardigánok közül választhatod ki a fiatal fiú gyermeked számára legideálisabbat. Ruháink mindegyike kiemelt minőségű, kényelmes anyagokból készül, ami miatt hosszú távon is megbízható darabjai lehetnek gyermeked ruhatárának. Fiú ruháink mindegyike divatos szabású és elegáns vonalvezetésű, így a hétköznapokra és különleges alkalmakhoz is bátran választhatóak.

Zakó Zakó
ANNBOR gyerek zakóink karcsúsítottak, vagány és elegánsak egyszerre
Öltöny Öltöny
ANNBOR karcsúsított gyerek öltöny 2részes áll egy fiú zakóból és egy nadrágból
Mellény Mellény
annbor fiú mellények esküvőre gyűrűvivő vagy ceremónia mellény, keresztelőre, iskolai egyenruhához fekete, kockás divat mellény és utcai mellények.
Ing Ing
annbor stílusos karcsúsított fiú ingjeink, rövid-hosszú ujjú fehér -színes -csíkos -kockás a divatot követi
Nadrág Nadrág
annbor fiú nadrágok vászon -szövet -farmer
Póló Póló
fiú rövid és hosszú ujjú pólók
 Rövidujjú póló Rövidujjú póló
Annbor fiú rövidujjú fehér galléros póló nyárra nyaraláshoz alkalomra annak a fiúnak aki nem szereti az ingat . Galléros póló mindig elegáns és stílusos
 Dzseki Dzseki
Fiú téli -őszi -tavaszi szél dzseki
Kardigán Kardigán
fiú kardigánok
Nyakkendő Nyakkendő
ANNBOR gyerek nyakkendők fiú öltönyök-zakók-ingek fontos kiegészítője!

Miért ne lehetnének már a fiatalabb fiúgyermekek is olyan elegánsak, mint a szüleik? Számos eseményhez, különleges alkalomhoz, de akár hétköznapi viseletként is választható egyedi fiú ruháink segítségével mindez könnyedén megvalósítható.

Karcsúsított, elegáns és egyben vagány megjelenésű fiú zakóink kényelmes és divatos viseletet jelentenek. Minőségi anyagokból, több mint 30 éves tervezői és ruhakészítői tapasztalatainkat felhasználva, a mai kor igényeinek megfelelően készítjük őket.

Fiú öltönyeink elegáns zakó és nadrág kombinációkat jelentenek. Családi és iskolai rendezvények és fontos események elengedhetetlen kísérői a fiúk számára. Fiú öltönyeink mindegyike elegáns, divatos, vagány és hosszú távon is kényelmes viseletet jelent a fiatal fiúgyermekeknek.

Ha az időjárás és az esemény hangulata is megengedi, érdemes egyedi fiú mellényekkel is kiegészíteni gyermekeink megjelenését. Kínálatunkban hétköznapi és elegáns, ünnepi mellények közül is lehet választani.

Fiú ingjeink elengedhetetlen kellékei egy fiú ruhatárának. Különféle színben, mintával, fazonban, rövid- vagy hosszú ujjú változatban készítjük őket, így mindenki könnyedén megtalálja a stílusához leginkább illőt.

Fiú nadrágjaink között elegáns, öltöny nadrágokat, vászon, szövet és farmer modellek egyaránt megtalálhatóak. Hétköznapi és különleges ünnepi események öltözékéhez elengedhetetlenek ezek az izgalmas, egyedi, minőségi alapanyagokból készült, kényelmes fiú nadrágok.

Hétköznapi viseletként pedig bátran válogass fiú gyermekeddel rövid ujjú és hosszú ujjú pólóink, galléros pólóink, kardigánjaink között. Hidegebb időben pedig a kínálatunkban szereplő fiú dzsekik nyújtanak profi segítséget gyermekednek.

Ha még nem találtad meg a fiú gyermeked számára legideálisabb hétköznapi és elegáns ruhadarabokat, akkor nézz szét kínálatunkban, vagy keress bennünket bizalommal, szívesen segítünk a választásban! Ne feledd, ha fiú gyermeked már fiatal korában elsajátítja az elegáns, ugyanakkor rendkívül kényelmes viselet titkát, akkor ez a tudás egész életében elkíséri majd.

Keresés